Basketbal Hanze Stars

3×3 basketbaltoernooi – 7 januari

Beste basketballiefhebbers, 

Volgend jaar bestaat basketbalvereniging Hanze Stars 40 jaar! We willen in dit jubileumjaar op zaterdag 7 januari 2017 een 3×3 basketbaltoernooi in Zutphen houden. Als je zin hebt om mee te doen, maak dan een team van minimaal drie en maximaal vijf spelers. Vul gezamenlijk het inschrijvingsformulier in. Stuur dit op naar: activiteitencommissie@hanzestars.nl.

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 15,00 per team. Dit moet binnen 7 dagen na inschrijving worden overgemaakt op rekening NL79 INGB 0003 8245 69 van Basketbalvereniging Hanze Stars te Zutphen. Vermeld bij de betaling ‘3×3 toernooi januari 2017’ en de naam van jullie contactpersoon. Als de betaling ontvangen is, is de inschrijving compleet. Bij terugtrekking van een team vindt geen restitutie plaats.

 Inschrijving kan tot uiterlijk 22 december 2016. Wanneer het maximum aantal deelnemende teams is bereikt, wordt de inschrijving eveneens beëindigd.

Er wordt zoveel mogelijk gespeeld in klassen van gelijke sterkte. De leeftijd van het oudste teamlid is bepalend voor de klasse waarin wordt gespeeld. Je speelt ten minste 3 wedstrijden. De jeugd begint in de ochtend, de volwassenen spelen daarna in de middag. De definitieve tijden volgen na de inschrijvingen.

 De dagindeling wordt zo gemaakt dat de pauzes tussen je wedstrijden kort zijn. De toernooiregels zullen tijdig worden verspreid.

 Daarnaast kunnen jullie alvast de volgende datum in jullie agenda zetten voor een eindejaar toernooi bij Hanze Stars: 13 mei 2017

 We zien jullie inschrijving graag tegemoet!

  

De activiteitencommissie van Hanze Stars