LAATSTE NIEUWS

Corona: geen trainingen en wedstrijden

Als gevolg van de maatregelen die op 15 december van kracht zijn geworden, zijn er in ieder geval tot 19 januari geen trainingen en wedstrijden. We hopen daarna weer te mogen spelen.

Het nieuwe seizoen is gestart!

We zijn het nieuwe seizoen knallend begonnen. Afgelopen zondag volgden ruim 30 jeugdspelers een clinic die werd gegeven door Ralf de Pagter en Jozo Rados, spelers van regerend landskampioen Landstede Hammers. Met een mix van oefeningen waar alle jeugd aan mee kon doen, verzorgden de lange mannen een plezierige aftrap van hopelijk een mooi seizoen. […]

Start je basketbalseizoen goed met een clinic door spelers van Landstede en een 3×3 toernooi*

Door alle corona maatregelen kan een deel van het programma van de oorspronkelijk geplande driedaagse niet doorgaan. Bovendien merken we ook dat veel mensen drie dagen in de huidige omstandigheden te veel vinden. Dus wordt de start van het seizoen een ééndaagse. Iets korter, maar net zo leuk! Programma Zondag 30/8: 11.00-12.30 uur – Clinic […]

Zie al ons nieuws

DOE MEE EN KOM PROEFTRAINEN!

Ontdek hoe leuk basketballen is.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

 

Goedkoop naar Landstede Hammers

Leden van Hanze Stars kunnen goedkoop naar wedstrijden van Landstede Hammers. Bestel je kaarten via een mailtje naar voorzitter@hanzestars.nl.

BESTEL JE HANZE STARS SHIRTS EN HOODIES ONLINE

We kregen al vaker vragen over die mooie Hanze Stars shirts waar een aantal leden mee rond loopt. Deze zijn beschikbaar in de webshop van BasketBall Totaal. Het andere logo op je hoodie? Dat kan ook. Bel BasketBall Totaal even. Ze helpen je graag.