Vacaturebank

vacaturebankOm onze vereniging draaiende te houden moet er achter de schermen veel werk worden verricht. Daar merk je als speler niet zo veel van als alles goed loopt. Totdat het een keer mis gaat natuurlijk en dat proberen we uiteraard te voorkomen.

Om te beginnen moet ervoor gezorgd worden dat de zalen op tijd gehuurd worden, de teams ingedeeld worden, er voldoende trainers en coaches zijn, er een vervoersschema wordt gemaakt, er een wedstrijdschema wordt gemaakt in overleg met de andere clubs, de contributie wordt geïnd, er een scheidsrechtersopleiding wordt gegeven, er een tafelcursus wordt georganiseerd, nieuwe leden worden aangemeld bij de bond, nieuwe leden worden voorzien van een wedstrijdtenue, er een clubblad wordt gemaakt etc. etc.

Veel van die ‘klussen’ worden nu uitgevoerd door een relatief kleine groep vrijwilligers. Die kunnen best wat hulp gebruiken! Daarom doen we een beroep op onze leden en de ouders van jeugdleden om zich als vrijwilliger aan te melden. We zijn niet alleen op zoek naar mensen die structureel taken op zich willen nemen, maar zeker ook naar mensen die incidenteel wat willen doen voor de club!

Wil je een keer wat doen voor de vereniging, neem dan even contact op met Harry Kuizenga: tel. 0575-513819 ; e-mail: secretaris@hanzestars.nl