Onze vereniging

Hanze Stars is dé basketbalvereniging van Zutphen en omstreken. Basketbal is een leuke, snelle sport waarin techniek, conditie, spelinzicht en teamspirit wordt gevraagd van de spelers. Maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk het plezier in het spelletje, zowel op de training als tijdens de wedstrijden.

We zijn een club met +/- 130 leden die in wedstrijdverband of recreatief basketballen. We zijn trots op de spelers, trainers en coaches van onze teams. Drie teams spelen in de 1e klasse en twee teams spelen zelfs in de landelijke competities. Onze U12 van vorig seizoen was de nummer 4 van Nederland!

Kom ook basketballen!

Basketballen is een leuke, snelle sport. Zou je het wel eens willen proberen? Kom dan eens meetrainen met onze recreanten of een van onze teams. Een mooie manier om te ontdekken of de sport wat voor je is. Je kunt drie keer meetrainen voordat je beslist of je lid wilt worden. Als je lid wilt worden, meld je je aan bij onze ledenadministratie.
Als je nog nieuw bent in het basketbal train je de eerste periode mee met de recreanten. Wil je naar verloop van tijd ook wedstrijden gaan spelen, dan word je binnen een van de teams geplaatst. Je traint dan 2 keer in de week en speelt in het weekend een wedstrijd. Meestal is dat op zaterdag, een enkele keer ook op vrijdagavond of zondag.

De tijden waarop je met de recreanten kunt meetrainen zijn:
8 t/m 11 jaar : donderdag van 18:00 tot 19:15
12 t/m 15 jaar : donderdag van 19:15 tot 20:30
Heren recreanten: vrijdag om 20:45

Meld je even aan via secretaris@hanzestars.nl, dan weten we dat je komt!