Hanze Stars

De basketbalvereniging van Zutphen en omstreken

Vacaturebank

vacaturebankOm onze vereniging draaiende te houden moet er achter de schermen veel werk worden verricht. Daar merk je als speler niet zo veel van als alles goed loopt. Totdat het een keer mis gaat natuurlijk en dat proberen we uiteraard te voorkomen.

Om te beginnen moet ervoor gezorgd worden dat de zalen op tijd gehuurd worden, de teams ingedeeld worden, er voldoende trainers en coaches zijn, er een vervoersschema wordt gemaakt, er een wedstrijdschema wordt gemaakt in overleg met de andere clubs, de contributie wordt geïnd, er een scheidsrechtersopleiding wordt gegeven, er een ouderavond wordt verzorgd voor de ouders van nieuwe jeugdleden, er een tafelcursus wordt georganiseerd, er een cursus wordt geregeld voor ouders die nog weinig van het basketbal weten, nieuwe leden worden aangemeld bij de bond, nieuwe leden worden voorzien van een wedstrijdtenue, er een clubblad wordt gemaakt etc. etc.

Veel van die ‘klussen’ worden nu uitgevoerd door een relatief kleine groep vrijwilligers. Die kunnen best wat hulp gebruiken! Daarom doen we een beroep op onze leden en de ouders van jeugdleden om zich als vrijwilliger aan te melden. We zijn niet alleen op zoek naar mensen die structureel taken op zich willen nemen, maar zeker ook naar mensen die incidenteel wat willen doen voor de club!

Het bestuur zoekt versterking! Door een verschuiving in de taken binnen het bestuur zijn wij dringend op zoek naar een secretaris. Praktisch kost dat een aantal vergaderingen per jaar en de afhandeling van wat zaken op een moment dat het je uitkomt. Verdere informatie bij  Harry Kuizenga of bij de overige bestuursleden.

Wil je een keer wat doen voor de vereniging, neem dan even contact op met Harry Kuizenga: tel. 0575-513819 ; e-mail: secretaris@hanzestars.nl