Wedstrijdprogramma

Spelen, rijden, tafelen en bardienst

In het wedstrijdprogramma vind je terug wanneer de teams moeten spelen, tegen wie, waar en hoe laat.  In hetzelfde schema zie je ook of je bent ingedeeld om te rijden, te tafelen of een bardienst te draaien.

Het wedstrijdprogramma vind je hier.

Tafelen

Van de ouders van de U10, U12 en U14 teams wordt verwacht dat zij tijdens wedstrijden van hun kinderen tafelen. Vanaf U14 zitten ook jeugdspelers aan de jurytafel.

  • Zorg ervoor dat je 15 minuten voor de aanvang van je taak aanwezig bent.
  • Bij de U10, U12 en U14 staan de namen van de kinderen die moeten spelen, de ouders/verzorgers van deze kinderen nemen deze taak voor hen waar.
  • Ieder die is ingedeeld voor een taak, is verantwoordelijk voor deze taak. Kun je zelf niet, zorg dan dat er iemand anders staat.

Bardienst

Het is voor de vereniging en voor de spelers en toeschouwers belangrijk dat op wedstrijddagen onze nieuwe bar open is. Niet alleen is het prettig om iets te eten of te drinken te kopen, ook verdient de vereniging wat geld door de verkoop aan de bar. De (ouders van de) competitiespelende leden draaien om de beurt een ‘bardienst’. Wanneer je aan de beurt bent staat in het wedstrijdprogramma. Zorg dat je minimaal 15 minuten van te voren aanwezig bent. En ook hier geldt: kun je zelf niet, dan zorg je zelf voor een vervanger.