Onze vereniging

Hanze Stars is dé basketbalvereniging van Zutphen en omstreken. Basketbal is een leuke, snelle sport waarin techniek, conditie, spelinzicht en teamspirit wordt gevraagd van de spelers. Maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk het plezier in het spelletje, zowel op de training als tijdens de wedstrijden.

We zijn een club met ongeveer 120 leden die in wedstrijdverband of recreatief basketballen. We zijn trots op de spelers, trainers en coaches van onze teams.

Onze teams

Bij basketbal worden teams op leeftijd ingedeeld. 10 en 11 jarigen spelen in de U12 (under 12), 12 en 13 jarigen in de U14 etc.

Dit seizoen spelen beginnen we met de volgende teams: twee U12 teams, twee U14 teams, twee U16 teams, een U18 team, een Heren en een Dames team. Afgelopen seizoen waren onze U12-1, U16-2, U18-1 en ons dames team kampioenen van hun klasse!

Bij Hanze Stars spelen spelen jongens en meisjes in ieder geval tot en met de U16 samen in een team.

Kom meedoen!

Basketballen is een leuke, snelle sport. Zou je het wel eens willen proberen? Kom dan eens meetrainen met onze recreanten of een van onze teams. Een mooie manier om te ontdekken of de sport wat voor je is. Je kunt drie keer meetrainen voordat je beslist of je lid wilt worden.
Als je nog nieuw bent in het basketbal train je de eerste periode mee met de recreanten. Wil je naar verloop van tijd ook wedstrijden gaan spelen, dan word je binnen een van de teams geplaatst. Je traint dan 2 keer in de week en speelt in het weekend een wedstrijd. Meestal is dat op zaterdag, een enkele keer ook op vrijdagavond of zondag. Meer info

Meld je aan!

DOE MEE EN KOM PROEFTRAINEN!

Ontdek hoe leuk basketballen is.