Taken

Om de vereniging goed te laten draaien is de inzet van de leden (en bij jongere teams ook hun ouders) nodig. Enkele keren per jaar hebben we je hulp nodig bij het tafelen, rijden naar uitwedstrijden en voor een bardienst. Daarnaast ben je enkele keren per jaar aan de beurt om de tenues te wassen.

Ieder die is ingedeeld voor een taak, is verantwoordelijk voor deze taak. Als je niet kunt tafelen of fluiten, zorg je zelf voor een vervanger en geef je, i.v.m. het wijzigen in Sportlink, zijn/haar naam door aan de wedstrijdsecretaris (per email: wedstrijden.hanzestars@gmail.com).

Tafelen en fluiten

Als spelend lid word je voor tafeldiensten (U14 en ouder) of voor het fluiten van wedstrijden bij thuiswedstrijden ingedeeld. Wanneer je moet tafelen of fluiten staat bij het wedstrijdprogramma vermeld. Lees dit wedstrijdprogramma dus zorgvuldig door en kom als je ingedeeld bent.

  • Zorg ervoor dat je minstens 15 minuten voor de wedstrijd aanwezig bent.
  • Als je niet kunt tafelen of fluiten, dan moet je zelf voor een vervanger zorgen en zijn/haar naam aan de wedstrijdsecretaris (wedstrijden.hanzestars@gmail.com). Dit i.v.m. het wijzigen in Sportlink.

Informatie over hoe je moet tafelen vind je hier.

Bardienst

In de Mene hebben we onze eigen bar waar we koffie, thee, frisdrank en kleine snacks verkopen. Het is voor de vereniging en voor de spelers en toeschouwers belangrijk dat op wedstrijddagen onze bar open is. Niet alleen is het prettig om iets te eten of te drinken te kopen, ook verdient de vereniging wat geld door de verkoop aan de bar. De (ouders van de) competitiespelende leden draaien om de beurt een ‘bardienst’. Wanneer je aan de beurt bent staat in het schema dat de teammanager maakt. Zorg dat je minimaal 15 minuten van te voren aanwezig bent. Kun je zelf niet, dan zorg je zelf voor een vervanger.

Rijden naar uitwedstrijden

Het vervoersschema voor de uitwedstrijden van de jeugdteams wordt aan het begin van het seizoen opgesteld  door de teammanager. Onderling ruilen kan uiteraard.

Tenues wassen

Hanze Stars verzorgt je wedstrijd tenue. Elk team krijgt aan het begin van dit seizoen een team-tas met kleding (zwart shirt en zwarte broek). Voor de uitwedstrijden tegen teams die ook in het zwart spelen hebben we witte reserve tenues in diverse maten. Na de wedstrijd moeten de kleren weer terug in de tas om deze te laten te wassen. Het is de bedoeling dat elk team dit zelf regelt (als iedereen om beurten de tas meeneemt kom je gemiddeld 2x per seizoen aan de beurt). Aan het einde van het seizoen nemen we de tas weer in. Let op, je hebt de kleding te leen van de vereniging …… WEES ER DUS ZUINIG OP!