Dit weekend start de competitie weer! Twee nieuwe teams maken debuut.

We mogen weer! Nu de meeste beperkende maatregelen worden versoepeld, kunnen we voluit gaan basketballen. Dat betekent trainen én wedstrijden spelen. En met dat laatste beginnen we meteen al weer dit weekend met een vol thuisprogramma.

Dit weekend twee nieuwe teams op onze velden

Dit weekend zijn er twee nieuwe teams in onze zaal te bewonderen. Om half 10 staat naast de U14 ook de U12 op het veld. De jongens en meiden uit deze groep zijn door Robbert klaargestoomd om een leuke partij op de vloer te gaan leggen.

Om 13h00 komt vervolgens onze nieuwe onder 18 de vloer op voor hun eerste wedstrijd. Dit team bestaat uit jongens die in de afgelopen periode zijn ingestroomd en op straat al de nodige basketbalervaring hebben opgedaan. Zaterdag gaan we zien waar ze dat brengt in de zaal. 

Ook publiek is weer welkom

Om het weekend helemaal compleet te maken, is ook het publiek weer welkom bij onze wedstrijden. Je moet wel in het bezit zijn van een geldig coronatestbewijs om te worden, maar dan valt er ook veel te zien. Al onze teams spelen thuis! We starten al om half 10 met de U12 en U14 en gaan door tot de dames even na 8 uur het licht uit doen!