Heren-1 kampioen!

Dit weekend speelde Heren-1 de kampioenswedstrijd tegen GS Stars uit Elburg. De tegenstander, nummer 2 in de competitie, had een overwinning nodig om play-offs af te dwingen, maar zover kwam het niet. Het eerste kwart ging gelijk op, met scores over en weer. In het tweede kwart wisten de Hanze Stars wat afstand te nemen, wat leidde tot een voorsprong van 34-25 bij rust. In het derde kwart kwamen de GS Stars nog weer terug tot op 2 punten, maar de Hanze Stars waren op tijd weer bij de les. In het vierde kwart werd het spel wat rommeliger en misten veel schoten precisie. GS Stars kwam opnieuw terug tot 2 punten. Vanaf dat moment vielen de punten ineens weer voor Hanze Stars en liepen onze Heren uit naar een voorsprong van ruim 10 punten. Die voorsprong kwam uiteindelijk niet meer in gevaar, waarmee het kampioenschap een feit was.