Nieuwe trainingsgroepen: onder 10 (U10) en Dames

Goed nieuws voor jonge basketballers!
Hanze Stars groeit! De trend zette vorig seizoen al in en zet zich door. Sinds het begin van dit seizoen hebben zich al veel kinderen aangemeld voor proeftrainingen en het aantal aanmeldingen blijft oplopen. Omdat we steeds meer iets jongere kinderen mogen verwelkomen, starten we op 1 november met een nieuwe trainingsgroep de U10 en de zogenaamde peanuts (U8 en U9). Kinderen van 7-9 jaar leren we in deze groep spelenderwijs de beginselen van het basketbalspel. Met een beetje geluk kunnen we naast een leuke groep om mee te trainen ook voldoende animo verzamelen om een team te vormen om peanut toernooitjes mee te spelen (3×3 dus vier kids is voldoende). We gaan ook zelf een peanut toernooi organiseren ergens begin volgend jaar.

Kids onder tien (geboren in 2010 of later) zijn welkom in De Mene op vrijdagen van 1600 tot 1700. Je kunt drie keer meetrainen, voordat je besluit of je lid wilt worden. Meld je wel even aan via informatie@hanzestars.nl. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom.

Dames kom ook basketballen!
Sinds het begin van dit seizoen is er een enthousiaste groep dames begonnen met trainingen op vrijdag avond. De groep bestaat nu uit ongeveer 10 dames, maar er kunnen er meer bij. De Dames trainen op vrijdag van half 8 tot kwart voor 9. Meedoen? Meld je aan via informatie@hanzestars.nl.