We gaan weer van start!

De trainingen zijn per vandaag (31-aug) weer begonnen. Remco beet met de Academy (U18/U20) de spits af gevolgd door de recreanten groep U14-U18, getraind door Sem en Victor. Deze week beginnen ook alle andere groepen weer met trainen. De trainingstijden van de groepen vind je hier

Dit jaar starten we met wat minder teams dan vorig jaar aan de competitie. We starten met een U14, U16, U18/U20, Dames en Heren. We hopen echter bij de start van de 2e competitiehelft nog een of twee extra teams in te kunnen schrijven, bijvoorbeeld een U12. De eerste competitieronde staat gepland op 18 september. Alle teams starten met een uitwedstrijd.

Naast de teams kent onze vereniging nog een aantal mooie groepen. De jongste groep zijn de Peanuts (U10). Met hen hopen we dit seizoen aan een aantal Peanut-toernooitjes mee te doen, zodat ze langzaam kunnen wennen aan het spelen van wedstrijden. Voor de iets ouderen is er de U12, die we zoals hierboven al geschreven in het tweede deel van het seizoen graag in competitie willen brengen. Ook voor de tieners is er een instroomgroep. Dat is een bredere groep qua leeftijden waarbij we gaan proberen de spelers op het niveau van de teams te brengen zodat ze daar kunnen aansluiten.

Instroomgroep voor volwassenen

Nieuw dit jaar is de instroomgroep voor volwassenen. Zit je als ouder elke week langs de kant en wil je het spelletje zelf ook wel eens proberen. Kom dan op vrijdagavond naar de zaal!. Meld je wel eerst even aan via informatie@hanzestars.nl.