Het nieuwe seizoen is gestart!

We zijn het nieuwe seizoen knallend begonnen. Afgelopen zondag volgden ruim 30 jeugdspelers een clinic die werd gegeven door Ralf de Pagter en Jozo Rados, spelers van regerend landskampioen Landstede Hammers. Met een mix van oefeningen waar alle jeugd aan mee kon doen, verzorgden de lange mannen een plezierige aftrap van hopelijk een mooi seizoen. Voor de jeugd en de volwassen leden was er vervolgens ’s middags nog een 3 tegen 3 toernooi, waarin iedereen zijn energie goed kwijt kon.

Zomertrainingen groot succes
In de zomervakantie verzorgden Hanze Stars voor het eerst twee zomertrainingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ruim 20 kinderen deden mee. Voor een relatief kleine vereniging als Hanze Stars is dat een groot succes. Er volgden veel enthousiaste reacties en mede als gevolg hiervan starten we meteen al met een grote groep jonge recreanten die willen leren basketballen.

Trainingen starten weer.
De landelijk spelende U16, uitkomende in de tweede divisie, was al opgestart en speelde al een paar oefenduels. Ook alle overige teams en recreanten gaan vanaf deze week weer trainen. Dat betekent ook dat er weer 3x gratis meegetraind kan worden om te ontdekken hoe leuk basketbal is. Wil jij dat ook, meld je dan aan via informatie@hanzestars.nl .